Munkatársaink

Zsófi

Vezető állatorvos, ügyvezető igazgató: Dr. Vass Zsófia állatorovosi diplomáját 2018-ban szerezte meg Budapesten. A gimnáziumi végzést követően 2008-tól az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán pszichológia szakon folytatta tanulmányait. 2009 nyarán, az akkor 17 éves Bagira cicának köszönhetően, lehetősége nyílt az állatorvosi hivatás és egy állatkórház működésének közelebbi megismerésére. Ekkor született meg az elhatározás, hogy jelentkezik az Állatorvostudományi Egyetemre, ahova 2011-ben felvételt nyert. 2009-2013 között egy nagyforgalmú budapesti állatkórházban ismerkedett a szakma fortélyaival, majd 2013-2017 között egy főváros közeli rendelőben mélyítette tovább szaktudását. Szakdolgozatát a mezei nyulak talpfekély betegségének hőkamerával történő előjelzési lehetőségeiből írta. A végzést követően az Andrássy úti Körönd Állatorvosi Rendelőben szerzett gyakorlatot. Hisz abban, hogy a gyógyításhoz és a megfelelő terápiához elengedhetetlen az átfogó, odafigyelő és szeretetteljes vizsgálat, valamint a naprakész szaktudás. Egy házi és három bengáli cica gazdája. 2018 júliusától a Magyar Etikus Macskatenyésztők bizottsági tagja.

 

2022. februárjától a The University of Sydney Centre for Veterinary Education által szervezett, két éves Feline Medicine Distance Education kurzuson vesz részt. A képzés a belgyógyászat különböző részterületeit foglalja magába, speciálisan a cicák sajátosságait szem előtt tartva.

 

 

2023.02-04.: The University of Syndey, Anaesthesia 2: Compromised patients

 

Fanni

Dr. Vrabély Fanni 2017-ben szerezte meg állatorvosi diplomáját az Állatorvostudományi Egyetemen. Már az egyetemi évek alatt az ultrahang diagnosztika, valamint a bőrgyógyászat voltak a fő érdeklődési területei, amelyekkel kapcsolatban folyamatosan igyekszik bővíteni a tudását. Az egyetemi végzés után a Kőbányai Kisállatrendelőben kezdte meg munkáját, majd a későbbiekben további rendelőkben vállalt ultrahangos szakrendelést és általános ellátást.

Szakmai tudását folyamatosan igyekszik fejleszteni, mert úgy gondolja, hogy mindig van hova tovább fejlődni.

Két kutya, egy nyúl és egy papagáj boldog gazdája. Szabadidejét nagyrészt kutyáival tölti.