Macskabarát praxis

 

 

Macskabarát praxis

Rendelőnk kialakításakor az általános gyakorlattól eltérően figyeltünk a macskák külön váróhelyiségekben történő elhelyezésére, hogy a cicákat a többi állat jelenléte ne zavarja. Számukra kialakított kezelőinkben és nappali kórházi részlegünkben feromon-készítményeket használunk és annak érdekében, hogy a Caladriusból mindig jó élményekkel térjenek haza, minden munkatársunk kizárólag macskabarát megfogási és vizsgálati technikákat alkalmaz. A nemzetközi követelményeknek való megfelelőséget folyamatosan ellenőrizzük. Az International Cat Care Magyarországon elsőként akkreditálta rendelőnket, ahol az ezüst fokozatot kaptuk meg.

 

 

Szakmai felelős: dr. Vass Zsófia.

 

 

 Az International Cat Care összefoglalóját a macskabarát rendelőről, állatorvosi látogatásról, illetve a macskák otthoni ellátásáról innen tudják letölteni.

 

 A macskák tartásával, etetésével, gondozásával, viselkedésével kapcsolatos további téjékoztató anyagokat az International Cat Care oldalán angol nyelven az alábbi linken találnak: https://icatcare.org/advice/general-care

 

Amennyiben további kérdéseik vannak, kérjük, forduljanak állatorvosainkhoz bizalommal!